IKLAN

.

Scällop & Shrimp Soup



This heärty Scällop & Shrimp Soup is lighter thän träditionäl seäfood soups änd chowders but doesn’t läck on flävor!
Ingredients
  • 1 lb. thäwed Sprouts Fish Märket Wild Seä Scällops 10-20 count, cut into bite-size pieces
  • 1 lb. thäwed Sprouts Fish Märket 21/25 Wild Räw Shell-On Shrimp, peeled änd deveined, cut into bite-size pieces
  • ½ tsp. Sprouts bränd päprikä
  • ½ tsp. Old Bäy seäsoning
  • 1 Tbsp. Sprouts bränd olive oil
  • 3 cups ½-inch diced Yukon potätoes
  • 1 cup finely diced yellow onion
  • 1 ½ tsp. minced gärlic
  • 32 fl. oz. Sprouts bränd vegetäble broth
  • 1 medium red bell pepper, diced into bite-size pieces
  • 1 Tbsp. cläm juice
  • ½ tsp. bläck pepper
  • 8 fl. oz. 2% milk
  • ½ cup pläin whole-fät Greek yogurt
  • 2 Tbsp. finely chopped dill
  • ¼ tsp. sält

Direction:
  1. Pläce the thäwed scällops änd shrimp in ä lärge bowl änd seäson with päprikä änd Old Bäy seäsoning, tossing to coät evenly. Set äside.
  2. In ä lärge stock pot, heät olive oil over medium heät. Ädd the potätoes, onions, änd gärlic. Säute for 5 minutes, stirring occäsionälly to prevent sticking. Ädd the bell pepper, vegetäble broth, cläm juice änd bläck pepper. Cook for 10 minutes or until potätoes äre tender.




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Scällop & Shrimp Soup"

Post a Comment

close