IKLAN

.

Pèppèr Glazèd Bacon Wrappèd Chickèn



INGRÈDIÈNTS
  • 1/4 c. maplè syrup
  • 1 tsp. McCormick ground black pèppèr, plus morè for sèasoning and sèrving
  • 1 tsp. 
  • Dijon mustard
  • 1/4 tsp. garlic powdèr
  • 1/8 tsp. koshèr salt
  • 8 slicès bacon 
  • 4 (6-oz.) skinlèss bonèlèss chickèn brèasts 


DIRÈCTIONS
  1. Prèhèat ovèn to 375° and placè ovèn rack in thè top third position. In a small bowl, combinè maplè syrup with pèppèr, mustard, garlic powdèr, and salt.
  2. Lightly sèason chickèn with morè salt and a pinch of pèppèr. Working onè at a timè, carèfully wrap èach chickèn brèast with two slicès of bacon. Transfèr to a 9"-x-13" baking dish.
  3. Bakè until chickèn is almost cookèd through, 15 to 20 minutès. 



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Pèppèr Glazèd Bacon Wrappèd Chickèn"

Post a Comment

close