Just a handful of ingrëdiënts arë nëëdëd for this gooëy
chocolatë brownië. What morë could you want?
INGRËDIËNTS
- 200 grams dark chocolatë, 70 përcënt+ cocoa solids
- 125 grams unsaltëd buttër
- 4 largë ëggs
- 200 grams castër sugar
- 1 orangë
- Pistachio icë crëam
- Handful pistachios
INSTRUCTIONS
- Prë-hëat thë ovën to 120C.
- Placë thë chocolatë in a glass bowl with thë buttër ovër a pan of simmëring watër.
- Whisk thë sugar and ëggs togëthër in a sëparatë bowl until light and fluffy. Add thë moltën chocolatë mix to thë ëggs, with thë zëst of 1 orangë and transfër thë mix to a skillët and cook for 45-50 minutës until wobbly and just sët.
Gët Original Rëcipë>>https://www.tastemade.com/videos/chocolate-brownie-skillet-with-pistachio-ice-cream
0 Response to "Pistachio Icë Crëam"
Post a Comment