IKLAN

.

Pistachio Icë Crëam



Just a handful of ingrëdiënts arë nëëdëd for this gooëy chocolatë brownië. What morë could you want?
INGRËDIËNTS
  • 200 grams dark chocolatë, 70 përcënt+ cocoa solids
  • 125 grams unsaltëd buttër
  • 4 largë ëggs
  • 200 grams castër sugar
  • 1 orangë
  • Pistachio icë crëam
  • Handful pistachios

INSTRUCTIONS
  1. Prë-hëat thë ovën to 120C.
  2. Placë thë chocolatë in a glass bowl with thë buttër ovër a pan of simmëring watër.
  3. Whisk thë sugar and ëggs togëthër in a sëparatë bowl until light and fluffy. Add thë moltën chocolatë mix to thë ëggs, with thë zëst of 1 orangë and transfër thë mix to a skillët and cook for 45-50 minutës until wobbly and just sët.




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Pistachio Icë Crëam"

Post a Comment

close