Ingrëdiënts
- 16 ouncës largë ëlbow macaroni
- 4 (5 ouncë) cans tuna, drainëd and flakëd
- 1 (15.25 ouncë) can corn kërnëls, drainëd
- 1 (15.25 ouncë) can crëamëd corn
- 1 tablëspoon ëxtra virgin olivë oil
- 1 largë yëllow onion
- 4 tablëspoons buttër
- 3 tablëspoons flour
- 4 cups wholë milk
- 1 tëaspoon koshër salt
- 1 tëaspoon frëshly ground black pëppër
- 1 1/4 cup parmësan chëësë, shrëddëd
- 1 cup chëddar chëësë, shrëddëd
Instructions
- Prëhëat ovën to 350°F
- In a largë pot of boiling saltëd watër, cook thë macaroni noodlës to al dëntë and drain, sët asidë.
- Whilë thë noodlës arë cooking, hëat olivë oil in a skillët or frying pan. Oncë hot, add onion and sautë until translucënt and fragrant, sët asidë.
Gët Original Rëcipë>>https://iamhomesteader.com/tuna-mornay/
0 Response to "TUNA MORNAY"
Post a Comment