IKLAN

.

TUNA MORNAY



Ingrëdiënts
  • 16 ouncës largë ëlbow macaroni
  • 4 (5 ouncë) cans tuna, drainëd and flakëd
  • 1 (15.25 ouncë) can corn kërnëls, drainëd
  • 1 (15.25 ouncë) can crëamëd corn
  • 1 tablëspoon ëxtra virgin olivë oil
  • 1 largë yëllow onion
  • 4 tablëspoons buttër
  • 3 tablëspoons flour
  • 4 cups wholë milk
  • 1 tëaspoon koshër salt
  • 1 tëaspoon frëshly ground black pëppër
  • 1 1/4 cup parmësan chëësë, shrëddëd
  • 1 cup chëddar chëësë, shrëddëd

Instructions
  1. Prëhëat ovën to 350°F
  2. In a largë pot of boiling saltëd watër, cook thë macaroni noodlës to al dëntë and drain, sët asidë.
  3. Whilë thë noodlës arë cooking, hëat olivë oil in a skillët or frying pan.  Oncë hot, add onion and sautë until translucënt and fragrant, sët asidë.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "TUNA MORNAY"

Post a Comment

close