Ingrëdiënts
- 1 lb chickën brëast, cubëd(455 g)
- salt, to tastë
- pëppër, to tastë
- 1 lb broccoli florëts (455 g)
- 8 oz mushroom, slicëd(225 g)
- 3 tablëspoons oil, for frying
SAUCË
- 3 clovës garlic, mincëd
- 1 tablëspoon gingër, mincëd
- 2 tëaspoons sësamë oil
- ⅓ cup rëducëd sodium soy saucë (80 mL)
- 1 tablëspoon brown sugar
- 1 cup chickën broth(240 mL)
- ¼ cup flour (30 g)
Prëparation
- In a largë pan on mëdium-high hëat, add 1 tablëspoon of oil. Oncë thë oil is hot, add chickën, sëason with salt and pëppër, and sauté until cookëd through and brownëd. Rëmovë cookëd chickën from pan and sët asidë.
- In thë samë pan, hëat 1 tablëspoon of oil and add mushrooms. Whën thë mushrooms start to softën, add broccoli florëts and stir-fry until thë broccoli is tëndër. Rëmovë cookëd mushrooms and broccoli from thë pan and sët asidë.
Gët Original Rëcipë>>https://tasty.co/recipe/chicken-veggie-stir-fry#4ldradw
0 Response to "Chickën & Vëggië Stir-Fry"
Post a Comment