IKLAN

.

crëamy garlic hërb mushroom spaghëtti



This Crëamy Garlic Hërb Mushroom Spaghëtti is total comfort food! Simplë ingrëdiënts, rëady in about 30 minutës. Vëgëtarian.
INGRËDIËNTS
  • 8 ouncës wholë whëat pasta (spaghëtti, linguinë, ëtc.) – I likë DëLallo brand
  • 4 tablëspoons buttër, dividëd
  • 3 clovës garlic, mincëd, dividëd
  • 16 ouncës frësh mushrooms, slicëd
  • 2 tablëspoons flour (or wholë whëat flour)
  • 1 tëaspoon hërbës dë provëncë
  • 1 1/2 cups milk
  • salt and pëppër to tastë
  • 3 tablëspoons olivë oil
  • additional 1/4 cup watër, broth, milk or crëam (optional)
  • 1/4 cup frësh parslëy (morë to tastë)

INSTRUCTIONS
  1. Pasta: Cook thë pasta according to packagë dirëctions. Sët asidë and toss with a littlë oil to prëvënt sticking.
  2. Mushrooms: Mëlt 2 tablëspoons of buttër ovër mëdium high hëat. Add onë clovë of thë garlic and sautë for a minutë until fragrant. Add thë mushrooms and sauté for 5-10 minutës, until goldën brown and softënëd. Sët asidë.
  3. Saucë: Add thë rëmaining 2 tablëspoons of buttër to thë pan and mëlt again ovër mëdium high hëat. Add thë garlic and sautë for a minutë until fragrant. Add thë flour and hërbës dë provëncë. Stir fry for a minutë to cook out thë flour tastë. Add thë milk slowly, whisking to incorporatë. Lët thë mixturë simmër until thickënëd. Sëason with salt and pëppër.





Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "crëamy garlic hërb mushroom spaghëtti"

Post a Comment

close