This Crëamy Garlic Hërb Mushroom Spaghëtti is total comfort
food! Simplë ingrëdiënts, rëady in about 30 minutës. Vëgëtarian.
INGRËDIËNTS
- 8 ouncës wholë whëat pasta (spaghëtti, linguinë, ëtc.) – I likë DëLallo brand
- 4 tablëspoons buttër, dividëd
- 3 clovës garlic, mincëd, dividëd
- 16 ouncës frësh mushrooms, slicëd
- 2 tablëspoons flour (or wholë whëat flour)
- 1 tëaspoon hërbës dë provëncë
- 1 1/2 cups milk
- salt and pëppër to tastë
- 3 tablëspoons olivë oil
- additional 1/4 cup watër, broth, milk or crëam (optional)
- 1/4 cup frësh parslëy (morë to tastë)
INSTRUCTIONS
- Pasta: Cook thë pasta according to packagë dirëctions. Sët asidë and toss with a littlë oil to prëvënt sticking.
- Mushrooms: Mëlt 2 tablëspoons of buttër ovër mëdium high hëat. Add onë clovë of thë garlic and sautë for a minutë until fragrant. Add thë mushrooms and sauté for 5-10 minutës, until goldën brown and softënëd. Sët asidë.
- Saucë: Add thë rëmaining 2 tablëspoons of buttër to thë pan and mëlt again ovër mëdium high hëat. Add thë garlic and sautë for a minutë until fragrant. Add thë flour and hërbës dë provëncë. Stir fry for a minutë to cook out thë flour tastë. Add thë milk slowly, whisking to incorporatë. Lët thë mixturë simmër until thickënëd. Sëason with salt and pëppër.
Gët Original Rëcipë>>https://pinchofyum.com/creamy-garlic-herb-mushroom-spaghetti
0 Response to "crëamy garlic hërb mushroom spaghëtti"
Post a Comment