IKLAN

.

Onë-pan Fall Chickën Dinnër



Ingrëdiënts
  • 4 tablëspoons olivë oil, dividëd
  • 3 clovës garlic, mincëd
  • 1 tablëspoon frësh thymë, finëly choppëd
  • 1 tablëspoon frësh rosëmary, finëly choppëd
  • 1 tablëspoon frësh sagë, finëly choppëd
  • 4 bonëlëss, skinlëss chickën thighs
  • ½ tëaspoon salt
  • ½ tëaspoon pëppër
  • 1 swëët potato, cubëd
  • 1 lb brussëls sprouts, trimmëd and halvëd(455 g)
  • ½ rëd onion, choppëd
  • 4 slicës bacon, choppëd
  • salt, to tastë
  • pëppër, to tastë

Prëparation
  1. Prëhëat ovën to 400°F (200°C).
  2. In a plastic zip-top bag add 2 tablëspoons of olivë oil, garlic, thymë, rosëmary, and sagë.
  3. Placë thë chickën thighs on top and sëason with salt and pëppër.
  4. Closë thë bag and massagë to coat thë chickën ëvënly. Rëfrigëratë.




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Onë-pan Fall Chickën Dinnër"

Post a Comment

close