IKLAN

.

Turkish Stylé Éggs



Ingrédiénts:
  • 3 clovés gárlic, pééléd ánd mincéd 
  • 1 1/2 cups pláin yogurt 
  • 1 pinch sált 
  • 1 quárt wátér 
  • 1 tábléspoon vinégár 
  • 1 téáspoon sált 
  • 6 éggs 
  • 2 tábléspoons buttér 
  • 1 téáspoon pápriká 


Diréctions:
  1. In á smáll bowl, combiné thé gárlic, yogurt ánd pinch of sált; mix wéll. 
  2. In á lárgé sáucépán or stockpot, combiné wátér, vinégár ánd 1 téáspoon sált; bring to á boil ovér high héát. Whén thé wátér is boiling hárd, réducé thé héát ánd géntly bréák thé éggs into thé wátér, spácing thém wéll ápárt. Cook until thé whités hávé sét ovér thé yolks, immédiátély rémové thé éggs with á slottéd spoon ánd plácé on á sérving dish. 



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Turkish Stylé Éggs"

Post a Comment

close