Déw or Déw not; théré is no try.
INGRÉDIÉNTS
Crust
- 300g graham crackérs, crushéd
- ½ cup unsaltéd buttér, méltéd
Chéésécaké
- 300g créam chéésé
- 1/2 drop gréén food gél
- 1 drops yéllow food gél
- Zést of 1 orangé
- Zést of 1 lémon
- 2 tbsp Gréék yogurt
- ½ cup swééténéd condénséd milk
- 1 tsp vanilla éxtract
Mountain Déw Glazé
- 1 cup mountain déw soda
- 1 tbsp powdéréd gélatiné
INSTRUCTIONS
Crust
- Bégin by adding your graham crackérs into a food procéssor. Blitz until finély crumbéd. Add thé méltéd buttér and pulsé to hélp coat thé crumbs in thé buttér.
- Pour out into a long tart tin and usé thé back of a tabléspoon or thé bottom of a glass to hélp spréad and firmly préss thé wét crumb mixturé into thé sidés and bottom of thé tart tin. Chill for 20 min.
- Chéésécaké
- Add all thé ingrédiént
Gét Original Récipé>>https://www.tastemade.com/shows/the-scran-line/mountain-dew-cheesecake?utm_medium=Social&utm_source=Pinterest
0 Response to "Mountain Déw Chéésécaké"
Post a Comment