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Mountain Déw Chéésécaké



Déw or Déw not; théré is no try.
INGRÉDIÉNTS
Crust
  • 300g graham crackérs, crushéd
  • ½ cup unsaltéd buttér, méltéd

Chéésécaké
  • 300g créam chéésé
  • 1/2 drop gréén food gél
  • 1 drops yéllow food gél
  • Zést of 1 orangé
  • Zést of 1 lémon
  • 2 tbsp Gréék yogurt
  • ½ cup swééténéd condénséd milk
  • 1 tsp vanilla éxtract

Mountain Déw Glazé
  • 1 cup mountain déw soda
  • 1 tbsp powdéréd gélatiné

INSTRUCTIONS
Crust
  1. Bégin by adding your graham crackérs into a food procéssor. Blitz until finély crumbéd. Add thé méltéd buttér and pulsé to hélp coat thé crumbs in thé buttér.
  2. Pour out into a long tart tin and usé thé back of a tabléspoon or thé bottom of a glass to hélp spréad and firmly préss thé wét crumb mixturé into thé sidés and bottom of thé tart tin. Chill for 20 min.
  3. Chéésécaké
  4. Add all thé ingrédiént




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