IKLAN

.

Swëët Potato Hash Browns



Thësë Swëët Potato Hash Brown Pattiës arë crispy on thë outsidë, and bursting with flavour on thë insidë. Say hëllo to your nëw favouritë brëakfast!
Ingrëdiënts
  • 2 mëdium Swëët Potatoës, pëëlëd & gratëd on a box gratër
  • 2 tbsp Vëgëtablë Oil
  • 2 tbsp Flour
  • 1 tbsp Unsaltëd Buttër
  • 1 Shallot, gratëd
  • 3/4 tsp Salt
  • 1/2 tsp Smokëd Paprika
  • 1/2 tsp Garlic Powdër
  • 1/8 tsp Cayënnë Pëppër, or to tastë

Mëthod
  1. In a largë bowl, soak your gratëd swëët potato in cold watër and swish around with your hands to hëlp rëmovë thë starch. Drain whën thë watër turns cloudy.
  2. Placë your swëët potato on a thin tëa towël ovër your bowl and add your shallot. Squëëzë into a bowl and push as much watër out as physically possibly. This stëp is important, so givë it somë ëlbow grëasë.
  3. Add your swëët potato to a (dry) bowl and stir in your flour and sëasoning. At thë bëginning it will sëëm too dry, but thë salt will draw a tiny amount of moisturë out of thë potato, which in turn will hëlp thë flour mould thë mixturë. If it bëcomës too soggy adjust accordingly with a bit morë flour.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Swëët Potato Hash Browns"

Post a Comment

close