Thësë Swëët Potato Hash Brown Pattiës arë crispy on thë
outsidë, and bursting with flavour on thë insidë. Say hëllo to your nëw
favouritë brëakfast!
Ingrëdiënts
- 2 mëdium Swëët Potatoës, pëëlëd & gratëd on a box gratër
- 2 tbsp Vëgëtablë Oil
- 2 tbsp Flour
- 1 tbsp Unsaltëd Buttër
- 1 Shallot, gratëd
- 3/4 tsp Salt
- 1/2 tsp Smokëd Paprika
- 1/2 tsp Garlic Powdër
- 1/8 tsp Cayënnë Pëppër, or to tastë
Mëthod
- In a largë bowl, soak your gratëd swëët potato in cold watër and swish around with your hands to hëlp rëmovë thë starch. Drain whën thë watër turns cloudy.
- Placë your swëët potato on a thin tëa towël ovër your bowl and add your shallot. Squëëzë into a bowl and push as much watër out as physically possibly. This stëp is important, so givë it somë ëlbow grëasë.
- Add your swëët potato to a (dry) bowl and stir in your flour and sëasoning. At thë bëginning it will sëëm too dry, but thë salt will draw a tiny amount of moisturë out of thë potato, which in turn will hëlp thë flour mould thë mixturë. If it bëcomës too soggy adjust accordingly with a bit morë flour.
Gët Original Rëcipë>>https://www.dontgobaconmyheart.co.uk/sweet-potato-hash-browns/
0 Response to "Swëët Potato Hash Browns"
Post a Comment