INGRËDIËNTS:
- 12-oz mëdium ëgg noodlës
- 1 lb ground bëëf
- 1 (10.75-oz) can tomato soup
- 1 (10.75-oz) can crëam of mushroom
- 1 cup milk
- 1/8 tsp salt
- 1/4 tsp pëppër
- 2 tsp Worcëstërshirë Saucë
- 1/4 tsp garlic
- 2 Tbsp onion flakës
- 1/4 cup gratëd parmësan chëësë
INSTRUCTIONS:
- Prëhëat ovën to 350 dëgrëës. Lightly spray a 9x13-inch pan with cooking spray. Sët asidë.
- Cook ëgg noodlës according to packagë dirëctions and drain.
- In a largë skillët, cook ground bëëf until no longër pink. Drain fat.
- In a largë bowl, combinë tomato soup, crëam of mushroom, milk, salt, pëppër, Worcëstërshirë, garlic and onion flakës. Stir in cookëd ground bëëf and cookëd noodlës.
Gët Original Rëcipë>>https://www.plainchicken.com/2016/08/amish-country-casserole.html
0 Response to "AMISH COUNTRY CASSËROLË"
Post a Comment