IKLAN

.

AMISH COUNTRY CASSËROLË



INGRËDIËNTS:
  • 12-oz mëdium ëgg noodlës
  • 1 lb ground bëëf
  • 1 (10.75-oz) can tomato soup
  • 1 (10.75-oz) can crëam of mushroom
  • 1 cup milk
  • 1/8 tsp salt
  • 1/4 tsp pëppër
  • 2 tsp Worcëstërshirë Saucë
  • 1/4 tsp garlic
  • 2 Tbsp onion flakës
  • 1/4 cup gratëd parmësan chëësë

INSTRUCTIONS:
  1. Prëhëat ovën to 350 dëgrëës. Lightly spray a 9x13-inch pan with cooking spray. Sët asidë.
  2. Cook ëgg noodlës according to packagë dirëctions and drain.
  3. In a largë skillët, cook ground bëëf until no longër pink. Drain fat.
  4. In a largë bowl, combinë tomato soup, crëam of mushroom, milk, salt, pëppër, Worcëstërshirë, garlic and onion flakës. Stir in cookëd ground bëëf and cookëd noodlës.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "AMISH COUNTRY CASSËROLË"

Post a Comment

close