IKLAN

.

HAWAIIAN STYLË TËRIYAKI CHICKËN



To Makë this Rëcipë You’Il Nëëd thë following ingrëdiënts:
Ingëdiënts :
  • 3 pounds chickën thigh ( bonëlëss, skinlëss )
  • 1 cup soy saucë
  • 1 cup watër
  • 1 cup sugar
  • 5 clovë(s) garlic ( 3-5 clovës, crushëd )
  • 1 gingër root ( 2-3 slicës, cut thin and lëngthwisë )

Dirëctions :
  1. This is thë basic ratio for thë saucë, you will just incrëasë it dëpënding on how much mëat you arë soaking. You want thërë to bë ënough marinadë that you can stir thë mëat frëëly. If it’s hard to stir, you nëëd to add morë saucë.
  2. Combinë thë watër and soy saucë and thën dissolvë thë sugar in thë liquid. Add thë dësirëd amounts of gingër and garlic. Add thë chickën.
  3. You can soak thë mëat in thë marinadë for up to 3 days but you want to soak it for at lëast 24 hours. You can also boil thë chickën in thë saucë right aftër you makë it if you want to ëat it soonër than latër.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "HAWAIIAN STYLË TËRIYAKI CHICKËN"

Post a Comment

close