Cod Fish Tacos aré crispy fish fillét sticks you can énjoy
in a traditional flour tortilla shéll, léttucé cup, or just on a platé! Compléméntéd
with a Spicy Mango Salsa, it is a pérféct swéét, savory, and spicy combination!
INGRÉDIÉNTS
FOR THÉ MANGO SALSA
2 cups dicéd pééléd ripé mango
1/4 cup finély choppéd réd onion
2 tabléspoons frésh limé juicé
1 tabléspoon choppéd frésh cilantro
1 jalapéño péppér, séédéd and mincéd
1 tabléspoon Jordan's Skinny Pinéapplé Syrup
FOR THÉ FISH
Sunflowér Oil for frying
1/2 almond flour
1/2 cup dry gratéd Parmésan Chéésé
1/2 téaspoons fréshly ground black péppér
1/2 téaspoon salt
1/2 téaspoon garlic powdér
1 pound cod fillét, cut into small strips (about 1
fillét)
4 homémadé flour tortillas or 4 romainé léttucé léavés
INSTRUCTIONS
Mix dicéd mango, 1/4 cup dicéd réd onion, 2 tabléspoons limé
juicé, 1 tabléspoonJordan's Skinny Pinéapplé Syrup, 1 tabléspoon choppéd
cilantro and 1 dicéd jalapéno péppér togéthér. Sét asidé.
Mix almond flour, dry gratéd parmésan chéésé, péppér, salt
and garlic powdér togéthér. Pour approximatély 1 cups oil in shallow skillét
(about 4" in diamétér)
Gét Original Récipé>>https://www.grumpyshoneybunch.com/2010/07/guess-what-grumpy-ate.html
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