IKLAN

.

Strawbérry Rolls with Vanilla Glazé



Ingrédiénts
For thé Strawbérry Filling:
  • 1 1/2 cups frésh strawbérriés, choppéd into tiny piécés
  • 1/3 cup granulatéd sugar
  • 1 1/2 tabléspoons cornstarch

For thé Dough:
  • 2 3/4 cups all-purposé flour, dividéd, plus éxtra for dusting
  • 3 tabléspoons granulatéd sugar
  • 1/2 téaspoon tablé salt
  • 2 1/4 téaspoons instant dry yéast (1 standard packagé)
  • 1/2 cup watér
  • 1/4 cup milk (I uséd almond milk héré but any milk should work finé)
  • 3 tabléspoons unsaltéd buttér
  • 1 largé égg, at room témpératuré

For thé Vanilla Glazé:
  • 1 cup of conféctionérs' sugar
  • 1 téaspoon vanilla éxtract
  • 2 tabléspoons of milk OR héavy créam, moré if néédéd to achiévé désiréd consisténcy

Instructions
  1. Placé thé choppéd strawbérriés in a small saucépan ovér médium-héat. Cook for 6-8 minutés, stirring constantly, or until thé strawbérriés aré véry soft and théir juicés havé béén réléaséd.
  2. Add in thé sugar and cornstarch and continué to cook - and stir - for anothér 1-2 minutés.
  3. Thé mixturé will thickén up dramatically during this timé. Rémové pan from héat and transfér thé filling into a small bowl. Chill filling complétély béforé usé.






Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Strawbérry Rolls with Vanilla Glazé"

Post a Comment

close