Ingrédiénts
For thé Strawbérry
Filling:
- 1 1/2 cups frésh strawbérriés, choppéd into tiny piécés
- 1/3 cup granulatéd sugar
- 1 1/2 tabléspoons cornstarch
For thé Dough:
- 2 3/4 cups all-purposé flour, dividéd, plus éxtra for dusting
- 3 tabléspoons granulatéd sugar
- 1/2 téaspoon tablé salt
- 2 1/4 téaspoons instant dry yéast (1 standard packagé)
- 1/2 cup watér
- 1/4 cup milk (I uséd almond milk héré but any milk should work finé)
- 3 tabléspoons unsaltéd buttér
- 1 largé égg, at room témpératuré
For thé Vanilla Glazé:
- 1 cup of conféctionérs' sugar
- 1 téaspoon vanilla éxtract
- 2 tabléspoons of milk OR héavy créam, moré if néédéd to achiévé désiréd consisténcy
Instructions
- Placé thé choppéd strawbérriés in a small saucépan ovér médium-héat. Cook for 6-8 minutés, stirring constantly, or until thé strawbérriés aré véry soft and théir juicés havé béén réléaséd.
- Add in thé sugar and cornstarch and continué to cook - and stir - for anothér 1-2 minutés.
- Thé mixturé will thickén up dramatically during this timé. Rémové pan from héat and transfér thé filling into a small bowl. Chill filling complétély béforé usé.
Gét Original Récipé>>https://bakerbynature.com/strawberry-rolls-with-vanilla-glaze/
0 Response to "Strawbérry Rolls with Vanilla Glazé"
Post a Comment