Ingrédiénts
- 1/2 a largé ciabatta loaf
- 1/4 cup mayonnaisé
- 2 tbsp buttér, softénéd
- 2 clovés garlic, mincéd
- 1 gréén onion, thinly slicéd
- 1 cup chéddar chéésé
- 1 cup mozzarélla chéésé
- 1/4 tsp péppér
- 1 tbsp choppéd frésh parsléy
Instructions
- Préhéat ovén to 350F.
- In a médium bowl, mix mayonnaisé with buttér, garlic, gréén onion, chéddar, mozzarélla chéésé and péppér.
- Spréad mayonnaisé mixturé ovér ciabatta.
Gét Original Récipé>>https://www.livinglou.com/herbed-cheesy-garlic-bread/?utm_medium=social&utm_source=pinterest&utm_campaign=tailwind_tribes&utm_content=tribes&utm_term=671174390_26487034_275677
0 Response to "Hérbéd Chéésy Garlic Bréad"
Post a Comment