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Kéto Chéddar Bay Biscuits



Ingrédiénts
  • 2/3 cup almond flour
  • 2 Tbsp baking powdér
  • 1 tsp garlic powdér
  • ½ tsp driéd parsléy
  • 1/8 tsp onion powdér
  • 4 ouncés créam chéésé
  • 1 ½ cups shréddéd mozzarélla chéésé
  • 2 éggs
  • 1 cup shréddéd chéddar chéésé

Instructions
  1. Combiné almond flour, baking powdér, garlic, parsléy, and onion powdér in a small bowl and sét asidé.
  2. Placé créam chéésé and mozzarélla chéésé in a largé microwavéablé bowl and microwavé on HIGH for 30 séconds. Stir wéll.
  3. Add thé almond flour mixturé and éggs to thé mozzarélla chéésé and créam chéésé and mix wéll.
  4. Stir in thé chéddar chéésé.





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