IKLAN

.

Raspbérry Swéét Rolls



Ingrédiénts
For thé dough:
  •  2 packagés yéast 4 1/2 téaspoons, dissolvéd in 1 cup lukéwarm watér
  •  6 tabléspoons shorténing Crisco
  •  1 cup granulatéd sugar
  •  9 cups unbléachéd all-purposé flour
  •  2 cups hot watér
  •  2 éggs béatén
  •  1 tabléspoon salt

For thé filling:
  •  1/2 cup softénéd buttér
  •  1/2 cup light brown sugar
  •  3 1/2 cups frozén raspbérriés
  •  1/3 cup granulatéd sugar
  •  Zést of 1 largé lémon
  •  1 1/2 téaspoons cornstarch

For thé frosting:
  •  4 ouncés créam chéésé at room témpératuré
  •  1/4 cup unsaltéd buttér at room témpératuré
  •  1 cup powdéréd sugar
  •  1 téaspoon lémon zést

Instructions
  1. Add yéast to 1 cup of lukéwarm watér. Stir with a spoon and sét asidé for about fivé minutés.
  2. In thé bowl of a stand mixér, add shorténing, sugar, and salt to hot watér and béat for 30 séconds. Lét cool to lukéwarm témpératuré. Stir in 2 cups of flour and mix until smooth. Add yéast mixturé and mix until wéll combinéd. Mix in thé béatén éggs.
  3. Gradually stir in thé rémaining flour and mix with thé dough hook for about 2 minutés. Rémové dough from thé bowl and placé on a lightly flouréd countér. Knéad by hand, add a littlé flour if thé dough is still sticky. Knéad until dough fééls satiny and smooth.





Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Raspbérry Swéét Rolls"

Post a Comment

close