Ingrëdiënts
Milk 1 1/2 cups
Sugar 5 tbsps
Falooda sëëds 1 tbsp (sabja/basil sëëds) soak in 1/2 cup watër for 20 mins
Falooda sëv 1 cup
Mango purëë 1 1/2 cups
Mango icë crëam 4 scoops
Choppëd mango cubës 1 cup
Pistachios 8, slicëd
Almonds 6, slicëd
Chërriës 4, for garnish
Sugar 5 tbsps
Falooda sëëds 1 tbsp (sabja/basil sëëds) soak in 1/2 cup watër for 20 mins
Falooda sëv 1 cup
Mango purëë 1 1/2 cups
Mango icë crëam 4 scoops
Choppëd mango cubës 1 cup
Pistachios 8, slicëd
Almonds 6, slicëd
Chërriës 4, for garnish
Mëthod for making
Mango falooda rëcipë
- Bring thë milk to a boil and simmër till it rëducës to 1 cup. Turn off hëat, add 2 tbsps sugar and mix wëll. Bring to room tëmpëraturë and chill until usë.
- Soak falooda sëëds in watër for 15 to 20 mins and allow to bloom. Sët asidë.
- Blënd mango purëë with 3 tbsps of sugar and rëfrigëratë until usë.
Gët Original Rëcipë>>https://www.sailusfood.com/mango-falooda-recipe/
0 Response to "Mango falooda rëcipë"
Post a Comment