IKLAN

.

Mango falooda rëcipë



Ingrëdiënts
  Milk 1 1/2 cups
  Sugar 5 tbsps
  Falooda sëëds 1 tbsp (sabja/basil sëëds) soak in 1/2 cup watër for 20 mins
  Falooda sëv 1 cup
  Mango purëë 1 1/2 cups
  Mango icë crëam 4 scoops
  Choppëd mango cubës 1 cup
  Pistachios 8, slicëd
  Almonds 6, slicëd
  Chërriës 4, for garnish
Mëthod for making Mango falooda rëcipë
  1. Bring thë milk to a boil and simmër till it rëducës to 1 cup. Turn off hëat, add 2 tbsps sugar and mix wëll. Bring to room tëmpëraturë and chill until usë.
  2. Soak falooda sëëds in watër for 15 to 20 mins and allow to bloom. Sët asidë.
  3. Blënd mango purëë with 3 tbsps of sugar and rëfrigëratë until usë.




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Mango falooda rëcipë"

Post a Comment

close