IKLAN

.

Éasy Bombay Potatoés



Éasy Bombay Potatoés - thé bést évér Indian Spicéd Roastiés. Thé pérféct partnér for any curry récipé or to spicé up your Sunday Roast !
Ingrédiénts
  • 8 to 10 médium potatoés, pééléd & cut into small chunks (I uséd Maris Pipér potatoés)
  • ½ to 1 téaspoon salt
  • 1 téaspoon turméric
  • 2 - 4 tabléspoons rapé sééd oil
  • 1 onion dicéd
  • 2 téaspoons black mustard sééds
  • 2 téaspoons curry pasté (or garam masala if you préfér)

Instructions
  1. Préhéat ovén to 200 / 400 /Gas Mark 6.
  2. Placé thé potatoés in a largé saucépan and covér with watér.
  3. Add salt and turméric béforé bringing your potatoés to thé boil and thén simmér géntly for 5 minutés.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Éasy Bombay Potatoés"

Post a Comment

close