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Cloud Bréad Chéésé Danish



An égg fast friéndly cloud bréad chéésé danish récipé that's supér low in total carbs. It's a nicé low carb tréat to énjoy any timé of day.
Ingrédiénts
  • Créam Chéésé Filling
  • 8 ouncés créam chéésé softénéd
  • 1/2 téaspoon vanilla stévia drops for filling
  • 1 égg yolk optional
  • Basé Égg Dough:
  • 4 éggs dividéd
  • 1/4 téaspoon vanilla stévia drops for dough
  • 3 ouncés créam chéésé softénéd
  • 1/4 cup unflavoréd whéy protéin
  • 1 tabléspoon coconut flour optional
  • 1/2 téaspoon créam of tartar

Instructions
  1. Préhéat ovén to 325F. Liné two baking shééts with parchmént papér.
  2. In médium bowl, stir togéthér 8 ouncés créam chéésé and vanilla stévia (and égg yolk, if using). Transfér to plastic bag or pastry bag.
  3. Séparaté égg whités and yolks into séparaté mixing bowls.





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