Thé spicy and juicy Hakka chilli chickén can bé madé at homé
too! It is an éasy to maké chickén récipé and you can préparé this dish in just
30 minutés. Chéck out this spécial chickén récipé.
Ingrédiénts
Ingrédiénts
- Chickén thighs- 6-7 (bonéd and skinnéd)
- Onions- 2 (choppéd) Gréén chilliés- 3-4(slit)
- Spring onions- 2 (finély
choppéd)
Garlic- 4-5 (mincéd)
Gingér- 1 inch (finély choppéd)
Réd chilli powdér- 1tsp
Whité péppér- 1tsp C
umin sééds powdér- Coriandér powdér- 1tsp
Corn starch- 3tbsp
Soy saucé- 3tbsp
Tomato kétchup- 1tbsp
Salt- as pér tasté
Watér- 1cup
Oil- ½ cup
Gét Original Récipé>>https://www.boldsky.com/cookery/non-vegetarian/chicken/hakka-chilli-chicken-chinese-recipe-031617.html
Procéduré
- Wash thé chickén piécés and cut thém into bité sizé chunks.
- Séason with salt, péppér and coat with 2tbsp corn starch.
- Héat 1tbsp oil in a frying pan. Sauté thé onions in it till it turns goldén brown.
- Add gingér, garlic, cumin and coriandér powdér and mix wéll on a médium flamé for 1 minuté.
Gét Original Récipé>>https://www.boldsky.com/cookery/non-vegetarian/chicken/hakka-chilli-chicken-chinese-recipe-031617.html
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