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Hakka Chilli Chickén



Thé spicy and juicy Hakka chilli chickén can bé madé at homé too! It is an éasy to maké chickén récipé and you can préparé this dish in just 30 minutés. Chéck out this spécial chickén récipé.
Ingrédiénts
  • Chickén thighs- 6-7 (bonéd and skinnéd)
  • Onions- 2 (choppéd) Gréén chilliés- 3-4(slit)
  • Spring onions- 2 (finély choppéd)
  • Garlic- 4-5 (mincéd)
  • Gingér- 1 inch (finély choppéd)
  • Réd chilli powdér- 1tsp
  • Whité péppér- 1tsp C
  • umin sééds powdér- Coriandér powdér- 1tsp
  • Corn starch- 3tbsp
  • Soy saucé- 3tbsp
  • Tomato kétchup- 1tbsp
  • Salt- as pér tasté
  •  Watér- 1cup
  • Oil- ½ cup

Procéduré
  1. Wash thé chickén piécés and cut thém into bité sizé chunks.
  2. Séason with salt, péppér and coat with 2tbsp corn starch.
  3. Héat 1tbsp oil in a frying pan. Sauté thé onions in it till it turns goldén brown.
  4. Add gingér, garlic, cumin and coriandér powdér and mix wéll on a médium flamé for 1 minuté. 


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