INGRËDIËNTS
Dark Chocolatë Ganachë
Frosting
- Dark Chocolatë-400 gm
- Amul Low Fat Crëam-200 ml
Ëgglëss Dark Chocolatë
Moussë
- Dark Chocolatë-175 gm
- Amul Low Fat Crëam-200 ml
- Cold Frësh Crëam -250 ml whipping crëam
- Vëg gëlatinë / Agar Agar Powdër-1/2 tsp
- Cold Watër-1/8 cup
Ëgglëss Whitë
Chocolatë Moussë
- Whitë Chocolatë-175 gm
- Amul Low Fat Crëam-200 ml
- Cold Frësh Crëam -250 ml whipping crëam
- Vëg gëlatinë / Agar Agar Powdër-1/2 tsp
- Cold Watër-1/8 cup
Thë Orangë Moussë
- Whitë Chocolatë Moussë-2 cups
- Orangë Juicë-1/6 cup
- Corn Flour-1/2 tbs
- Zëst of onë orangë
Ëgglëss Chocolatë Mud
Cakë
- Makës 2 - 8" cakës or onë 13" * 9" shëët cakë
- Buttër-250 gm
- Dark Chocolatë-200 gm
- Watër-1 cup
- Castër Sugar-2 cups
- Curd-1/2 cup
- Flour / Maida - 2 3/4 cup
- Baking Soda-1 tsp
- Baking Powdër-1 1/2 tsp
- Cocoa Powdër-1/4 cup
INSTRUCTIONS
Dark Chocolatë Ganachë
Frosting
- Chop room tëmpëraturë chocolatë into small piëcës and placë it in a bowl.
- Bring crëam to boil on mëdium flamë.
- Whën it starts boiling, rëmovë from flamë and pour it ovër thë chocolatë.
Gët Original Rëcipë>>http://gayathriscookspot.com/2014/08/eggless-chocolate-mud-cake-eggless-orange-mousse/
0 Response to "Ëgglëss Chocolatë Mud Cakë with Ëgglëss Orangë Moussë"
Post a Comment