IKLAN

.

Ëgglëss Chocolatë Mud Cakë with Ëgglëss Orangë Moussë



INGRËDIËNTS
Dark Chocolatë Ganachë Frosting
  • Dark Chocolatë-400 gm
  • Amul Low Fat Crëam-200 ml

Ëgglëss Dark Chocolatë Moussë
  • Dark Chocolatë-175 gm
  • Amul Low Fat Crëam-200 ml
  • Cold Frësh Crëam -250 ml whipping crëam
  • Vëg gëlatinë / Agar Agar Powdër-1/2 tsp
  • Cold Watër-1/8 cup

Ëgglëss Whitë Chocolatë Moussë
  • Whitë Chocolatë-175 gm
  • Amul Low Fat Crëam-200 ml
  • Cold Frësh Crëam -250 ml whipping crëam
  • Vëg gëlatinë / Agar Agar Powdër-1/2 tsp
  • Cold Watër-1/8 cup

Thë Orangë Moussë
  • Whitë Chocolatë Moussë-2 cups
  • Orangë Juicë-1/6 cup
  • Corn Flour-1/2 tbs
  • Zëst of onë orangë

Ëgglëss Chocolatë Mud Cakë
  • Makës 2 - 8" cakës or onë 13" * 9" shëët cakë
  • Buttër-250 gm
  • Dark Chocolatë-200 gm
  • Watër-1 cup
  • Castër Sugar-2 cups
  • Curd-1/2 cup
  • Flour / Maida - 2 3/4 cup
  • Baking Soda-1 tsp
  • Baking Powdër-1 1/2 tsp
  • Cocoa Powdër-1/4 cup

INSTRUCTIONS
Dark Chocolatë Ganachë Frosting
  1. Chop room tëmpëraturë chocolatë into small piëcës and placë it in a bowl.
  2. Bring crëam to boil on mëdium flamë.
  3. Whën it starts boiling, rëmovë from flamë and pour it ovër thë chocolatë.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Ëgglëss Chocolatë Mud Cakë with Ëgglëss Orangë Moussë"

Post a Comment

close