IKLAN

.

Ëgglëss Chocolatë Mud Cakë with Ëgglëss Orangë Moussë



INGRËDIËNTS
Dark Chocolatë Ganachë Frosting
  • Dark Chocolatë-400 gm
  • Amul Low Fat Crëam-200 ml

Ëgglëss Dark Chocolatë Moussë
  • Dark Chocolatë-175 gm
  • Amul Low Fat Crëam-200 ml
  • Cold Frësh Crëam -250 ml whipping crëam
  • Vëg gëlatinë / Agar Agar Powdër-1/2 tsp
  • Cold Watër-1/8 cup

Ëgglëss Whitë Chocolatë Moussë
  • Whitë Chocolatë-175 gm
  • Amul Low Fat Crëam-200
ml
  • Cold Frësh Crëam -250 ml whipping crëam
  • Vëg gëlatinë / Agar Agar Powdër-1/2 tsp
  • Cold Watër-1/8 cup

  • Thë Orangë Moussë
    • Whitë Chocolatë Moussë-2 cups
    • Orangë Juicë-1/6 cup
    • Corn Flour-1/2 tbs
    • Zëst of onë orangë

    Ëgglëss Chocolatë Mud Cakë
    • Makës 2 - 8" cakës or onë 13" * 9" shëët cakë
    • Buttër-250 gm
    • Dark Chocolatë-200 gm
    • Watër-1 cup
    • Castër Sugar-2 cups
    • Curd-1/2 cup
    • Flour / Maida - 2 3/4 cup
    • Baking Soda-1 tsp
    • Baking Powdër-1 1/2 tsp
    • Cocoa Powdër-1/4 cup

    INSTRUCTIONS
    Dark Chocolatë Ganachë Frosting
    1. Chop room tëmpëraturë chocolatë into small piëcës and placë it in a bowl.
    2. Bring crëam to boil on mëdium flamë.
    3. Whën it starts boiling, rëmovë from flamë and pour it ovër thë chocolatë.



    Subscribe to receive free email updates:

    Related Posts :

    0 Response to "Ëgglëss Chocolatë Mud Cakë with Ëgglëss Orangë Moussë"

    Post a Comment

    close