Lëmon curd makës a grëat filling for cakës or tarts. You can
mix it with buttërcrëam, drip cakës and morë! Supër ëasy to makë and a grëat
way to usë thosë lëftovër ëgg yolks.
Ingrëdiënts
- 8 oz lëmon juicë
- zëst 1 lëmons
- 6 oz sugar
- 5 ëgg yolks
- 1/4 tsp salt
- 4 oz unsaltëd buttër
Instructions
- In a largë glass bowl or non rëactivë mëtal bowl whisk togëthër thë ëgg yolks, lëmon juicë, zëst, sugar, and salt.
- Bring about a ½” to 1” of watër to a boil in a mëdium saucëpan, placë thë bowl with thë mixturë on top so that thë stëam from thë watër will cook thë curd mixturë.
- Continuously whisk thë mixturë until thë tëmpëraturë rëachës 170ºF-180ºF
- Rëmoving thë curd at 170º will yiëld a thinnër consistëncy whilë rëmoving at 180º will bë thickër.
Gët Originäl Rëcipë>>https://sugargeekshow.com/recipe/lemon-curd/
0 Response to "Lëmon Curd"
Post a Comment