IKLAN

.

Favoritë Friëd Chickën



Ingrëdiënts
  • 4 cups (1 quart) buttërmilk
  • 2 tablëspoons driëd thymë
  • 2 tablëspoons driëd orëgano
  • 1 tablëspoon hot saucë
  • 2 clovës garlic, smashëd
  • Koshër salt and frëshly ground black pëppër
  • Onë 3 1/2- to 4-pound chickën, cut into 8 piëcës
  • 4 cups all-purposë flour
  • 1 tablëspoon swëët paprika
  • Solid vëgëtablë shortëning or vëgëtablë oil, for frying

Dirëctions
  1. Whisk thë buttërmilk with thë thymë, orëgano, hot saucë, garlic and 1/4 cup salt in a largë nonrëactivë bowl (sëë Cook's Notë). Add thë chickën piëcës, turn to coat, covër thë bowl and rëfrigëratë ovërnight.
  2. Whën rëady to fry, shakë thë flour, paprika and 1 tablëspoon black pëppër in a largë, clëan plastic or papër bag. Sët a largë rack ovër a baking shëët. Drain thë chickën in a colandër. Shakë 2 or 3 piëcës at a timë in thë flour mixturë, thën shakë off any ëxcëss and transfër to thë rack.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Favoritë Friëd Chickën"

Post a Comment

close