Ingrëdiënts
- 4 cups (1 quart) buttërmilk
- 2 tablëspoons driëd thymë
- 2 tablëspoons driëd orëgano
- 1 tablëspoon hot saucë
- 2 clovës garlic, smashëd
- Koshër salt and frëshly ground black pëppër
- Onë 3 1/2- to 4-pound chickën, cut into 8 piëcës
- 4 cups all-purposë flour
- 1 tablëspoon swëët paprika
- Solid vëgëtablë shortëning or vëgëtablë oil, for frying
Dirëctions
- Whisk thë buttërmilk with thë thymë, orëgano, hot saucë, garlic and 1/4 cup salt in a largë nonrëactivë bowl (sëë Cook's Notë). Add thë chickën piëcës, turn to coat, covër thë bowl and rëfrigëratë ovërnight.
- Whën rëady to fry, shakë thë flour, paprika and 1 tablëspoon black pëppër in a largë, clëan plastic or papër bag. Sët a largë rack ovër a baking shëët. Drain thë chickën in a colandër. Shakë 2 or 3 piëcës at a timë in thë flour mixturë, thën shakë off any ëxcëss and transfër to thë rack.
Gët Originäl Rëcipë>>https://www.foodnetwork.com/recipes/food-network-kitchen/our-favorite-fried-chicken-3364764?soc=videosocialpinterest
0 Response to "Favoritë Friëd Chickën"
Post a Comment