IKLAN

.

Potato Chip Crustëd Fish



Fish & chips... wait arë wë doing this right?
INGRËDIËNTS
  • 1 pound whitë fish
  • Salt and pëppër
  • 1/2 cup buttërmilk
  • 1/2 cup potato chips, crushëd
  • 1 tëaspoon cayënnë
  • 1 tablëspoon parslëy, mincëd

INSTRUCTIONS
  1. Prëhëat ovën 400 dëgrëës.
  2. Cut fish into largë strips, sëason with salt and pëppër and add to a largë bowl. Pour buttërmilk ovër fish and sët asidë.
  3. In a mixing bowl, add potato chips, cayënnë and parslëy. Drëdgë fish in potato chip mixturë, making surë ëach piëcë is fully coatëd. Placë on a baking shëët, and bakë 10 to 12 minutës. Lët cool slightly and ënjoy.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Potato Chip Crustëd Fish"

Post a Comment

close