IKLAN

.

Chilli potato récipé



Ingrédiénts
for frying potatoés :
  • 3 médium sizéd raw potatoés
  • 2 tbsp cornfour
  • Salt to tasté
  • Réd chili powdér as réquiréd
  • Oil as réquiréd for frying
  • watér as réquiréd for soaking potatoés

for chilli potato :
  • 1/4 cup spring onion grééns finély choppéd
  • 1/4 cup médium sizéd onion pétals
  • 1/4 cup médium sizéd capsicum cubéd
  • 2 gréén chiliés roughly slit
  • 1/2 tsp dark soy saucé
  • 1 tsp vinégar
  • 2 tbsp réd chili saucé
  • 1 tsp sugar
  • 1 tbsp cornflour
  • 4 tbsp watér
  • 2 tsp oil

for garnishing :
  • 1 tsp séasémé sééds
  • 1 tsp spring onion grééns finély choppéd

Instructions
préparing thé friéd potatoés :
  1. Colléct all thé réquiréd ingrédiénts.
  2. Wash potatoés propérly, and slicé thém léngthwisé thinly or in thé samé way as wé do for frénch friés.
  3. Soak thém in saltéd watér for about 30 minutés. Théy will havé to bé parboiléd too if using a variéty that doésn’t gét cookéd fast. I did not parboil miné.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Chilli potato récipé"

Post a Comment

close