IKLAN

.

Chocolatë Pani Puri (Chocolatë Golgappa)



Quick rëady chocolatë coatëd puri fillëd with whippëd crëam and fruits. Surprisë your friënds with this dëssërt avatar of panipuri.
Rëcipë : Chocolatë Pani Puri (Chocolatë Golgappa) Ingrëdiënts
  • 12 nos. Golgappa puri (pani puri)
  • 2 cup Dark Chocolatë compound
  • 2 cup Dark Chocolatë
  • 2 cup Crëam (malai)
  • 3 cup Mixëd fruits choppëd

Rëcipë : Chocolatë Pani Puri (Chocolatë Golgappa) Stëp by stëp
  1. Mëlt both chocolatë compounds in a doublë boilër.
  2. Makë holës in all Pani Puri/ puchkas and dip thëm in mëltëd chocolatë.
  3. Rëfrigëratë till for 15 min till sët.
  4. Mix whippëd crëam, all fruits and rëfrigëratë it.





Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Chocolatë Pani Puri (Chocolatë Golgappa)"

Post a Comment

close