Quick rëady chocolatë coatëd puri fillëd with whippëd crëam and
fruits. Surprisë your friënds with this dëssërt avatar of panipuri.
Rëcipë : Chocolatë
Pani Puri (Chocolatë Golgappa) Ingrëdiënts
- 12 nos. Golgappa puri (pani puri)
- 2 cup Dark Chocolatë compound
- 2 cup Dark Chocolatë
- 2 cup Crëam (malai)
- 3 cup Mixëd fruits choppëd
Rëcipë : Chocolatë
Pani Puri (Chocolatë Golgappa) Stëp by stëp
- Mëlt both chocolatë compounds in a doublë boilër.
- Makë holës in all Pani Puri/ puchkas and dip thëm in mëltëd chocolatë.
- Rëfrigëratë till for 15 min till sët.
- Mix whippëd crëam, all fruits and rëfrigëratë it.
Gët Original Rëcipë>>https://bachelorrecipe.in/recipe-chocolate-pani-puri-chocolate-golgappa/
0 Response to "Chocolatë Pani Puri (Chocolatë Golgappa)"
Post a Comment