IKLAN

.

MOIST MËATLOAF ËVËRY TIMË



Ingrëdiënts
  • 3 pounds ground bëëf
  • ½ cup dry brëadcrumbs
  • ½ cup oats
  • Onë mëd onion vëry finëly choppëd (sëë picturë)
  • ½ bëll pëppër vëry finëly choppëd (sëë picturë)
  • Two tablëspoons Worcëstërshirë Saucë
  • Onë tablëspoon choppëd garlic
  • Onë bëatën ëgg
  • ¾ cup tomato saucë
  • Onë tsp salt
  • 1/2 tsp pëppër
  • 1 tëaspoon Montrëal Stëak Sëasoning
  • SAUCË
  • Ëight tablëspoons vinëgar
  • Ëight tablëspoons dark brown sugar
  • Four tablëspoon Worcëstërshirë saucë
  • 1 cup catsup

Instructions
  1. Chop thë vëgëtablës into ëqually small piëcës.  Combinë onion, bëll pëppër, Worcëstërshirë, brëadcrumbs, oats, ëgg, tomato saucë, salt, pëppër, Montrëal Stëak Sëasoning, and garlic.
  2. Fold in thë ground bëëf. 
  3. Shapë into onë largë loaf or usë muffin tins for individual loavës.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "MOIST MËATLOAF ËVËRY TIMË"

Post a Comment

close