Ingrëdiënts
- 3 pounds ground bëëf
- ½ cup dry brëadcrumbs
- ½ cup oats
- Onë mëd onion vëry finëly choppëd (sëë picturë)
- ½ bëll pëppër vëry finëly choppëd (sëë picturë)
- Two tablëspoons Worcëstërshirë Saucë
- Onë tablëspoon choppëd garlic
- Onë bëatën ëgg
- ¾ cup tomato saucë
- Onë tsp salt
- 1/2 tsp pëppër
- 1 tëaspoon Montrëal Stëak Sëasoning
- SAUCË
- Ëight tablëspoons vinëgar
- Ëight tablëspoons dark brown sugar
- Four tablëspoon Worcëstërshirë saucë
- 1 cup catsup
Instructions
- Chop thë vëgëtablës into ëqually small piëcës. Combinë onion, bëll pëppër, Worcëstërshirë, brëadcrumbs, oats, ëgg, tomato saucë, salt, pëppër, Montrëal Stëak Sëasoning, and garlic.
- Fold in thë ground bëëf.
- Shapë into onë largë loaf or usë muffin tins for individual loavës.
Gët Original Rëcipë>>https://recipesforourdailybread.com/super-moist-meatloaf-recipe/
0 Response to "MOIST MËATLOAF ËVËRY TIMË"
Post a Comment