IKLAN

.

Nashvillë Hot Chickën Sandwich



Watch out, this crispy, crunchy chickën sandwich bitës back!         
INGRËDIËNTS
  • 2 bonëlëss skinlëss chickën brëasts, cut in half
  • 4 largë ëggs, bëatën
  • 2 cups buttërmilk
  • 3 tablëspoons hot saucë
  • 1 tëaspoon salt
  • 1 tëaspoon pëppër
  • 2 cups all-purposë flour
  • 2 tablëspoons cayënnë
  • 2 tablëspoons dark brown sugar
  • 1/2 tëaspoon garlic powdër
  • 1/2 tëaspoon chili powdër
  • 1/2 tëaspoon paprika
  • Vëgëtablë oil, for frying
  • 4 cups grëën cabbagë, shrëddëd
  • 1/2 rëd onion, slicëd
  • 1 cup mayonnaisë
  • 1/4 cup applë cidër vinëgar
  • Salt and pëppër, to tastë
  • 1/4 cup mayonnaisë
  • 2 tablëspoons hot saucë
  • Briochë buns
  • Picklës

INSTRUCTIONS
  1. For thë chickën: In a Dutch ovën, hëat about 2 inchës of oil to 350 dëgrëës.
  2. In a largë bowl, mix ëggs, buttërmilk, hot saucë, salt and pëppër. Add chickën and sët asidë.
  3. In a sëparatë largë bowl, add flour. Working with onë piëcë at a timë, pat chickën dry and drëdgë in flour. Dip in buttërmilk mixturë and back into flour. Sët asidë on a platë or baking shëët until all chickën is coatëd.




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Nashvillë Hot Chickën Sandwich"

Post a Comment

close