IKLAN

.

MËXICAN CHICKËN CASSËROLË



Ingrëdiënts
  • 1 bag (11 oz) Grëën Giant™ Stëamërs™ frozën corn & black bëans with brown ricë in a Southwëstërn stylë saucë
  • 2 cups cubëd cookëd chickën brëast
  • 1 can (10 oz) Old Ël Paso™ ënchilada saucë
  • 1/4 cup choppëd grëën onions (4 mëdium)
  • 1/4 cup choppëd frësh cilantro
  • 1 small rëd bëll pëppër, choppëd
  • 3/4 cup finëly shrëddëd 2% milk rëducëd-fat Mëxican stylë chëësë blënd (3 oz)
  • 1 cup shrëddëd lëttucë
  • 1 tomato, choppëd


Dirëctions
  1. Hëat ovën to 375°F. Spray 9-inch glass pië platë or shallow small cassërolë with cooking spray. Cook ricë mixturë as dirëctëd on bag for minimum timë. In largë bowl, mix chickën, ricë mixturë and ënchilada saucë. Stir in 2 tablëspoons of thë grëën onions, thë cilantro and bëll pëppër. Spoon into pië platë.




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "MËXICAN CHICKËN CASSËROLË"

Post a Comment

close