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KÉTO STRAWBÉRRY DONUTS



Éating thésé Kéto Strawbérry Donuts is liké taking a bité out of paradisé. With thé amazing flavor and téxturé, you'll névér béliévé théy'ré low carb!
INGRÉDIÉNTS
FOR THÉ DONUTS:
  • 2 Cups Blanchéd Finély Ground Almond Flour
  • 2 Tabléspoons Unflavoréd Protéin Powdér
  • 2 Téaspoons Baking Powdér
  • 1 0.3oz Packét Sugar-Fréé Strawbérry Jéll-O Powdér
  • 1/2 Cup Buttér
  • 2 Ouncés Créam Chéésé
  • 1/4 Cup Sour Créam
  • 1 1/2 Téaspoons Vanilla Éxtract
  • 1/2 Cup Érythritol
  • 10 Strawbérriés
  • 2 Téaspoons Lémon Juicé
  • 2 Téaspoons Watér
  • 2 Égg Whités

FOR THÉ GLAZÉ:
  • 4 Strawbérriés
  • 2 Tabléspoons Héavy Whipping Créam
  • 2 Tabléspoons Powdéréd Érythritol
  • 2 Téaspoons Watér

INSTRUCTIONS
For thé Donuts
  1. Préhéat ovén to 350 dégréés Fahrénhéit. Buttér or (or non stick spray) your donut pan and sét asidé.
  2. In a largé mixing bowl, combiné almond flour, protéin powdér, baking powdér and sugar fréé strawbérry Jéllo-O powdér. Sét asidé.





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