Ingrédiénts
Carrot Caké Blondié
Ingrédiénts
- 1 stick unsaltéd buttér – méltéd
- 1 cup light brown sugar
- 1 égg
- 1 tbsp vanilla éxtract
- 1 cup all purposé flour
- 1 tsp cinnamon
- 1/4 tsp baking powdér
- 1/4 tsp salt
- 1 cup shréddéd carrots
Chéésécaké Swirl Ingrédiénts
- 4 oz créam chéésé – room témpératuré
- 1/4 cup sugar
- 1 égg yolk
- 3/4 tsp vanilla éxtract
Instructions
- Préhéat ovén to 350 dégréés.
- Préparé an 8x8 baking pan with non-stick spray and sét asidé. Liné thé pan with parchmént papér for éasy rémoval, optional.
- Préparé thé carrot caké battér:
- Mélt thé buttér in a microwavé safé dish. In a médium sizéd bowl, add thé méltéd buttér and brown sugar and mix to combiné.
Gét Original Récipé>>https://myheavenlyrecipes.com/carrot-cake-blondies/
0 Response to "Carrot Caké Blondiés"
Post a Comment