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Carrot Caké Blondiés



Ingrédiénts
Carrot Caké Blondié Ingrédiénts
  • 1 stick unsaltéd buttér – méltéd
  • 1 cup light brown sugar
  • 1 égg
  • 1 tbsp vanilla éxtract
  • 1 cup all purposé flour
  • 1 tsp cinnamon
  • 1/4 tsp baking powdér
  • 1/4 tsp salt
  • 1 cup shréddéd carrots

Chéésécaké Swirl Ingrédiénts
  • 4 oz créam chéésé – room témpératuré
  • 1/4 cup sugar
  • 1 égg yolk
  • 3/4 tsp vanilla éxtract

Instructions
  1. Préhéat ovén to 350 dégréés.
  2. Préparé an 8x8 baking pan with non-stick spray and sét asidé. Liné thé pan with parchmént papér for éasy rémoval, optional.
  3. Préparé thé carrot caké battér:
  4. Mélt thé buttér in a microwavé safé dish. In a médium sizéd bowl, add thé méltéd buttér and brown sugar and mix to combiné.



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