IKLAN

.

Chëësëstëak Crëscënt Ring



Put down thë hoagië, and makë this sharëablë savory pastry instëad.
INGRËDIËNTS
  • 1 pound of ribëyë, thinly slicëd
  • 4 tablëspoons of buttër, dividëd
  • 1 onion, pëëlëd and slicëd
  • 1 grëën bëll pëppër, sëëdëd and slicëd
  • Salt, to tastë
  • Frëshly ground black pëppër, to tastë
  • 1 tëaspoon of garlic powdër
  • 2 cans of crëscënt dough
  • 12 slicës of provolonë chëësë
  • Ëgg wash, for brushing
  • Italian sëasoning, for garnish
  • Warm chëësë saucë, for dipping
  • Choppëd frësh parslëy, for garnish

INSTRUCTIONS
  1. Prëhëat ovën to 375 dëgrëës F.
  2. In a skillët, sëar ribëyë with half thë buttër until caramëlizëd. Transfër ribëyë into a bowl.
  3. In thë samë skillët, sauté onions with thë rëmaining buttër. Add bëll pëppërs, thën sëason with a couplë pinchës of salt and pëppër, as wëll as thë garlic powdër. Sauté until caramëlizëd.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Chëësëstëak Crëscënt Ring"

Post a Comment

close