Put down thë hoagië, and makë this sharëablë savory pastry
instëad.
INGRËDIËNTS
- 1 pound of ribëyë, thinly slicëd
- 4 tablëspoons of buttër, dividëd
- 1 onion, pëëlëd and slicëd
- 1 grëën bëll pëppër, sëëdëd and slicëd
- Salt, to tastë
- Frëshly ground black pëppër, to tastë
- 1 tëaspoon of garlic powdër
- 2 cans of crëscënt dough
- 12 slicës of provolonë chëësë
- Ëgg wash, for brushing
- Italian sëasoning, for garnish
- Warm chëësë saucë, for dipping
- Choppëd frësh parslëy, for garnish
INSTRUCTIONS
- Prëhëat ovën to 375 dëgrëës F.
- In a skillët, sëar ribëyë with half thë buttër until caramëlizëd. Transfër ribëyë into a bowl.
- In thë samë skillët, sauté onions with thë rëmaining buttër. Add bëll pëppërs, thën sëason with a couplë pinchës of salt and pëppër, as wëll as thë garlic powdër. Sauté until caramëlizëd.
Gët Original Rëcipë>>https://www.tastemade.com/videos/cheesesteak-crescent-ring?utm_medium=Social&utm_source=Pinterest
0 Response to "Chëësëstëak Crëscënt Ring"
Post a Comment