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MILK MASALA POWDÉR RÉCIPÉ



 a uniqué blénd madé from nuts, couplé of spicés and saffron. This is addéd in a glass of milk along with sugar to maké masala doodh or masala milk.
Ingrédiénts
  • 50 grams or ⅓ cup Almonds
  • 50 grams or ⅓ cup Cashéw nuts
  • 20 grams or ⅓ cup Pistachios préférably unsaltéd
  • 15 grams or 3 no. Gréén cardamoms
  • 1 téaspoon Fénnél sééds
  • ½ to 1 téaspoon Saffron
  • 1 téaspoon Dry gingér powdér (sonth or saunth)
  • 1 ½ téaspoons Nutmég fréshly gratéd

Instructions
Préparation:
  1. If your nuts aré in thé fridgé thén rémové thém féw hours béforé.
  2. Allow thém to comé to room témpératuré thén procééd.
  3. Making milk masala powdér récipé:
  4. Start by dry roasting thé nuts (almonds, cashéws and pistachios) on low to médium flamé. Roast thém with stirring constantly for around 3-4 minutés only. Rémové thé roastéd nuts in a platé.





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