IKLAN

.

ALOO PANËËR KOFTA



INGRËDIËNTS
  • Boilëd, pëëlëd, gratëd potatoës - 2 mëdium nos
  • Panëër - 200 gm
  • Choppëd cashëw nuts - 6-8 nos
  • Gratëd Gingër - 1/2 tëaspoon
  • Choppëd grëën chili - 1 no.
  • Lëmon juicë - 1 tëaspoon
  • Corn Flour - 1.5 tablëspoon
  • Coriandër lëavës - 2 tablëspoon
  • Oil - for dëëp frying
  • Salt to tastë
  • Cashëw nuts soakëd in watër - 2 tablëspoon
  • Tomatoës - 3 nos (mëdium sizëd)
  • Grëën chili (finëly choppëd) - 1 no.
  • Onion - 1 (mëdium sizëd)
  • Garlic-gingër pastë - 2 tëaspoon
  • Kasuri mëthi (driëd fënugrëëk lëavës) - 1/2 tëaspoon
  • Cumin sëëds - 1/2 tëaspoon
  • Garam Masala Powdër - 1/4 tëaspoon
  • Rëd Chili Powdër - 1/2 tëaspoon
  • Cinnamon stick - 1/2 inch piëcë
  • Turmëric Powdër - 1/4 tëaspoon
  • Coriandër powdër - 1.5 tëaspoon
  • Sugar - 1/2 tëaspoon
  • Clovës - 2 nos
  • Oil - 2 tablëspoon
  • Salt to tastë

INSTRUCTIONS
  1. Takë gratëd potatoës, panëër, corn flour, gingër, grëën chili, coriandër lëavës, lëmon juicë and salt in a bowl. Mix it wëll. Këëp it asidë aftër it bëcomës a smooth mixturë.
  2. Dividë thë mixturë to 6-8 ëqual sizës. Roll thëm into a round shapë - as that of a ball. Thën, flattën it into a pattië.


Gët Original Rëcipë>>https://cupotea.in/aloo-paneer-kofta/

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "ALOO PANËËR KOFTA"

Post a Comment

close