INGRËDIËNTS
- Plain flour/Maida – 1 & 1/4 cup
- Condënsëd milk – 1 cup minus 2 tbsp
- Oil (I usëd sunflowër oil) – 1/2 cup
- Orangë juicë – 1/2 cup
- Powdërëd sugar – 3 tbsp
- Baking powdër – 1 tsp
- Baking soda – 1/2 tsp
- Orangë zëst – 1/2 tsp
- Lëmon Juicë – 1 tsp
- Vanilla ëssëncë – 1 tsp
FOR SYRUP
- Watër – 1/2 cup
- Sugar – 2 tbsp
- Honëy – 1/4 cup
FOR TOPPING
- Mixëd fruit jam – 4 tbsp
- Sugar – 1 tspDësiccatëd coconut – As nëëdëd
MËTHOD
- Prë hëat thë ovën to 180 dëg C. Mix flour,baking powdër,baking soda with a whisk to ënsurë ëvën mixing. In anothër bowl, mix condënsëd milk, orangë juicë, oil, sugar, vanilla ëssëncë, lëmon juicë.
- Add flour and mix wëll. Add orangë zëst (orangë skin part, gratëd) and mix.
- Transfër to a baking tray ( I usëd 8 inch squarë tin) grëasëd with oil and dustëd with flour. Bakë for 30 minutës or until a toothpick insërtëd comës out clëan.
Gët Original Rëcipë>>https://rakskitchen.net/eggless-honey-cake-recipe-indian-bakery-style/
0 Response to "ËGGLËSS HONËY CAKË RËCIPË"
Post a Comment