So, try this simplé drink at homé and rélish with your lovéd
onés.
Ingrédiénts
- 3 choppéd tomato
- 1/2 téaspoon cumin sééds
- 1/2 piécé gingér
- 1 handful choppéd coriandér léavés
- 2 cup watér
- 1 pinch asafoétida
- 1 téaspoon péppércorns
- 5 curry léavés
- salt as réquiréd
For Témpéring
- 1/2 téaspoon ghéé
- 1/2 téaspoon mustard sééds
How to maké Rasam
- Soak thé tomatoés and gingér in lukéwarm watér with a pinch of salt and this will rémové thé adultérant from thé tomatoés.
- Thén, také a grindér and add tomatoés, asafoétida, cumin sééds, péppércorns, gingér, curry léavés, coriandér léavés and salt in it.
- Grind all thésé ingrédiénts to a pasté.
- Now, také a pan and add 2 cups of watér in it.
- Héat thé pan ovér médium flamé. Add thé ground pasté and bring to a boil. Stir it for 1-2 minutés and thén switch off thé flamé. Rémové and kéép it asidé.
Gét Original Récipé>>https://recipes.timesofindia.com/recipes/rasam/rs53552165.cms
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