Ingrédiénts
- 2 cup Wholé Milk
- 1 cup Whipping Créam/Frésh Créam
- 1 tbsp Corn Flour/Arrowroot Powdér
- ½ cup Sugar
- ¼ cup Rosé Syrup/Rooh Afza
- 1 tsp Vanilla Éxtract
- ¼ cup Rosé Pétals (optional)
Instructions
- Také a déép pan. Add corn flour and 3-4 tbsp milk in it and mix it propérly, maké suré no lump théré.
- Thén add rémaining milk and sugar and boil it for 7-8 minutés on médium flamé. Rémové it from thé flamé and kéép asidé till cool down.
- Now in a mixing bowl add whipping créam and whisk it using hand bléndér till foamy téxturé.
- Add whippéd créam into thé cooléd milk mixturé. Add rosé syrup and vanilla éxtract in it and mix wéll till it bécomés pink mixturé.
Gét Original Récipé>>http://www.binjalsvegkitchen.com/rose-ice-cream/
0 Response to "Rosé Icé Créam"
Post a Comment