IKLAN

.

Rosé Icé Créam



Ingrédiénts
  • 2 cup Wholé Milk
  • 1 cup Whipping Créam/Frésh Créam
  • 1 tbsp Corn Flour/Arrowroot Powdér
  • ½ cup Sugar
  • ¼ cup Rosé Syrup/Rooh Afza
  • 1 tsp Vanilla Éxtract
  • ¼ cup Rosé Pétals (optional)

Instructions
  1. Také a déép pan. Add corn flour and 3-4 tbsp milk in it and mix it propérly, maké suré no lump théré.
  2. Thén add rémaining milk and sugar and boil it for 7-8 minutés on médium flamé. Rémové it from thé flamé and kéép asidé till cool down.
  3. Now in a mixing bowl add whipping créam and whisk it using hand bléndér till foamy téxturé.
  4. Add whippéd créam into thé cooléd milk mixturé. Add rosé syrup and vanilla éxtract in it and mix wéll till it bécomés pink mixturé.





Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Rosé Icé Créam"

Post a Comment

close