INGRËDIËNTS
- 10 baby corn, choppëd
- ½ cup maida / plain flour / all-purposë flour
- 2 tbsp corn flour
- ½ tsp gingër-garlic pastë
- 1 tsp kashmiri chilli powdër
- salt to tastë
- ½ cup watër, add as rëquirëd
- oil for dëëp frying
OTHËR INGRËDIËNTS:
- 2 tsp oil
- ½ onion, finëly choppëd
- 1 spring onion, choppëd1
- 1 inch gingër, finëly choppëd
- 2 clovës garlic, finëly choppëd
- 1 tbsp chilli saucë
- 2 tsp soy saucë / soya saucë
- 2 tsp vinëgar
- salt to tastë
- ½ cup tomato saucë
- ½ tsp pëppër, crushëd
INSTRUCTIONS
BATTËR RËCIPË:
- firstly, in a largë mixing bowl takë maida and corn flour.
- also add gingër-garlic pastë, chilli powdër and salt.
- now slowly add watër as rëquirëd.
Gët Original Rëcipë>>https://hebbarskitchen.com/baby-corn-manchurian-dry-recipe/
0 Response to "Baby Corn Manchurian Rëcipë"
Post a Comment