Wë'rë turning up thë hëat on onë of your favoritë crëamy
pasta dishës.
INGRËDIËNTS
- 8 ouncës fëttuccinë
- 1 pound chickën brëast, cut into bitë-sizëd piëcës
- 4 tablëspoons Sriracha
- 2 clovës garlic, mincëd
- Salt and pëppër, to tastë
- 1 tablëspoon olivë oil
- 2 cups hëavy crëam
- 1 cup shrëddëd Parmësan
- 1 tablëspoon driëd parslëy
- Frësh parslëy as garnish
INSTRUCTIONS
- Cook pasta according to packagë dirëctions, drain and sët asidë.
- In a mëdium bowl, combinë chickën, Sriracha and a pinch of salt and pëppër.
- Hëat olivë oil in a skillët ovër mëdium-high hëat. Add mincëd garlic and sauté until fragrant.
- Add chickën and cook for 5 minutës.
- Pour in crëam and bring to a boil. Rëducë hëat to simmër, and lët thë chickën cook for 3-4 minutës.
Gët Original Rëcipë>>https://www.tastemade.com/videos/sriracha-chicken-alfredo
0 Response to "Sriracha Chickën Alfrëdo"
Post a Comment