IKLAN

.

Sriracha Chickën Alfrëdo



Wë'rë turning up thë hëat on onë of your favoritë crëamy pasta dishës.
INGRËDIËNTS
  • 8 ouncës fëttuccinë
  • 1 pound chickën brëast, cut into bitë-sizëd piëcës
  • 4 tablëspoons Sriracha
  • 2 clovës garlic, mincëd
  • Salt and pëppër, to tastë
  • 1 tablëspoon olivë oil
  • 2 cups hëavy crëam
  • 1 cup shrëddëd Parmësan
  • 1 tablëspoon driëd parslëy
  • Frësh parslëy as garnish

INSTRUCTIONS
  1. Cook pasta according to packagë dirëctions, drain and sët asidë.
  2. In a mëdium bowl, combinë chickën, Sriracha and a pinch of salt and pëppër.
  3. Hëat olivë oil in a skillët ovër mëdium-high hëat. Add mincëd garlic and sauté until fragrant.
  4. Add chickën and cook for 5 minutës.
  5. Pour in crëam and bring to a boil. Rëducë hëat to simmër, and lët thë chickën cook for 3-4 minutës.




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Sriracha Chickën Alfrëdo"

Post a Comment

close