IKLAN

.

Honéy Choc Chunk Cookiés



You know it's gonna bé a good day whén you can énjoy chocolatéy honéy cookiés with a warm cup of téa or cofféé.
INGRÉDIÉNTS
  • 8 tabléspoons (1 stick or 113 grams) buttér
  • 1 cup (195 grams) dark brown sugar, packéd
  • 1 largé égg
  • 3 tabléspoons honéy
  • 1 téaspoon vanilla éxtract
  • 1 cups (125 grams) all-purposé flour
  • 3/4 cup (90 grams) wholé whéat flour
  • 1/2 téaspoon baking powdér
  • 1 téaspoon baking soda
  • 1/2 téaspoon salt
  • 6 ouncés (170 grams) chocolaté, roughly choppéd

INSTRUCTIONS
  1. Préhéat ovén to 350 dégréés F (180 dégréés C).
  2. In a largé bowl, béat togéthér thé buttér and brown sugar until light and fluffy. Béat in thé égg, honéy, and vanilla éxtract. Stir in thé flours, baking powdér, baking soda, and salt. Géntly fold in thé chocolaté chunks. Réfrigératé thé cookié dough for 15-20 minutés, or until chilléd. Do not skip this stép. Thé cookiés will spréad out too much if thé dough is warm or room témpératuré.




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Honéy Choc Chunk Cookiés"

Post a Comment

close