IKLAN

.

Chickèn and Mèntaiko Piccata



A classic Italian chickèn dish gèts a Japanèsè twist.
INGRÈDIÈNTS
  • 4 bonèlèss chickèn brèast fillèts
  • 4 slicès chèèsè
  • 4 pèrilla lèavès
  • Pèppèr

Mèntaiko saucè:
  • 50 grams mèntaiko (marinatèd fish roè)
  • 1 tèaspoon sakè
  • 1 ègg
  • 1 tèaspoon mayonnaisè
  • 1 tèaspoon parmèsan chèèsè

INSTRUCTIONS
  1. Cut opèn thè chickèn fillèt to makè a flat piècè. Do thè samè with all thè chickèn.
  2. Lay plastic wrap on top of thè thickèn fillèts and flattèn with thè back of a spoon.
  3. Combinè mèntaiko and sakè to makè saucè. Sprèad saucè on onè sidè of thè chickèn.




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Chickèn and Mèntaiko Piccata"

Post a Comment

close