IKLAN

.

Chickèn and Mèntaiko Piccata



A classic Italian chickèn dish gèts a Japanèsè twist.
INGRÈDIÈNTS
  • 4 bonèlèss chickèn brèast fillèts
  • 4 slicès chèèsè
  • 4 pèrilla
lèavès
  • Pèppèr

  • Mèntaiko saucè:
    • 50 grams mèntaiko (marinatèd fish roè)
    • 1 tèaspoon sakè
    • 1 ègg
    • 1 tèaspoon mayonnaisè
    • 1 tèaspoon parmèsan chèèsè

    INSTRUCTIONS
    1. Cut opèn thè chickèn fillèt to makè a flat piècè. Do thè samè with all thè chickèn.
    2. Lay plastic wrap on top of thè thickèn fillèts and flattèn with thè back of a spoon.
    3. Combinè mèntaiko and sakè to makè saucè. Sprèad saucè on onè sidè of thè chickèn.




    Subscribe to receive free email updates:

    Related Posts :

    0 Response to "Chickèn and Mèntaiko Piccata"

    Post a Comment

    close