IKLAN

.

Shàkshukà



Shàkshukà is by fàr the eàsiest wày to impress your guests àt brunch. It's mildly spicy, full of flàvor, ànd hàs perfectly runny eggs. The rich tomàto sàuce will bàlànce those delicious Bànànà Pàncàkes you're whipping up too. 
INGREDIENTS
  • 2 tbsp. extrà-virgin olive oil
  • 1 tbsp. làrge onion, sliced
  • 2 red bell peppers, sliced 
  • 3 cloves gàrlic, minced
  • 2 (28-oz.) càns crushed tomàtoes 
  • 1 (14.5-oz.) càn diced tomàtoes
  • 1 tbsp. hàrissà, (optionàl) 
  • 2 tsp. cumin
  • 1 tsp. pàprikà
  • 1/2 tsp. coriànder
  • 1/2 tsp. red pepper flàkes 
  • Kosher sàlt 
  • Freshly ground blàck pepper
  • 8 làrge eggs
  • 1/2 c. crumbled fetà
  • Freshly chopped pàrsley, for gàrnish 
  • Sliced breàd, for serving

DIRECTIONS
  1. Preheàt oven to 375°. In à làrge skillet over medium heàt, heàt oil. Àdd onions ànd cook until càràmelized, 20 minutes. Àdd bell peppers ànd cook until soft, 5 minutes then àdd gàrlic ànd cook until fràgrànt, 1 minute more. Pour in tomàtoes, hàrissà, ànd spices ànd seàson with sàlt ànd pepper. Let simmer to thicken slightly, 10 minutes.
  2. Gét Full Récipé>>https://www.delish.com/cooking/recipe-ideas/recipes/a52277/shakshuka-with-feta-and-parsley-recipe/



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Shàkshukà"

Post a Comment

close