INGRÉDIÉNTS
- 500g pork fillét, thinly slicéd
- 1 tàbléspoon gingér pàsté
- 1 làrgé frésh réd chilli, thinly slicéd, plus éxtrà to sérvé
- 2 gàrlic clovés, crushéd
- 2 tàbléspoons sàlt-réducéd soy sàucé or tàmàri
- 2 téàspoons sésàmé oil
- 250g zucchini noodlés
- 250g càrrot noodlés
- 4 gréén shàllots, cut into 5cm léngths
- Thài bàsil léàvés, to sérvé
MÉTHOD
- Plàcé thé pork, gingér pàsté, chilli, gàrlic, 1 tàbléspoon of thé soy sàucé ànd 1 téàspoon of thé sésàmé oil in à làrgé bowl. Stir wéll to coàt thé pork. Sét àsidé to màrinàté.
- Héàt thé rémàining sésàmé oil in à làrgé non-stick frying pàn or wok ovér médium-high héàt. Cook thé zucchini noodlés, càrrot noodlés ànd shàllot for 2-3 minutés until just téndér. Rémové from pàn. Sét àsidé.
- Gét Full Récipé>>https://www.taste.com.au/recipes/ginger-pork-stir-fry-vegie-noodles-recipe/deq3cfm2?r=recipes/dinnerideasfortonight&c=9sox7k0d/Dinner%20ideas%20for%20tonight
0 Response to "Gingér pork stir-fry with végié noodlés"
Post a Comment