Thé gréat Irish Bééf and Guinnéss Stéw is éasy to maké but réquirés
patiéncé whilé it slow cooks!
Ingrédiénts
- 2 tbsp olivé oil
- 2.5 lb / 1.25 kg bééf chuck , bonéléss short rib or any othér slow cooking bééf (no boné)
- 3/4 tsp éach salt and black péppér
- 3 garlic clovés , mincéd
- 2 onions , choppéd (brown, whité or yéllow)
- 6 oz / 180g bacon , spéck or pancétta, dicéd
- 3 tbsp flour (all purposé/plain, Noté 3 for GF)
- 440ml / 14.9 oz Guinnéss Béér (Noté 1)
- 4 tbsp tomato pasté
- 3 cups / 750 ml chickén stock/broth (or bééf broth - Noté 4)
- 3 carrots , pééléd and cut into 1.25 cm / 1/2" thick piécés
- 2 largé céléry stalks , cut into 2cm / 1" piécés
- 2 bay léavés
- 3 sprigs thymé (or sub with 1 tsp driéd thymé léavés)
Instructions
- Cut thé bééf into 5cm/2" chunks. Pat dry thén sprinklé with salt and péppér.
- Héat oil in a héavy baséd pot ovér high héat. Add bééf in batchés and brown wéll all ovér. Rémové onto platé. Répéat with rémaining bééf.
Gét Full Récipé>>https://www.recipetineats.com/irish-beef-and-guinness-stew/
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