A véry quick, véry tasty way to usé up léftovér cookéd bééf
uséd in things liké broth (séé notés to start from raw). Créatéd to usé up léftovér
briskét from making Viétnamésé Pho
Ingrédiénts
- 500g / 1lb (3 cups) léftovér cookéd briskét or othér bééf , shréddéd or choppéd (Noté 1)
- 1 - 2 tbsp oil , for cooking
MARINADÉ:
- 2 garlic clovés , mincéd
- 2 tbsp limé juicé
- 2 tbsp fish saucé
- 1 tbsp soy saucé , light or all purposé
- 2.5 tbsp (packéd) brown sugar
- 1 tbsp végétablé oil
- 1 tbsp lémongrass pasté (Noté 2)
SÉRVING:
- Ricé or noodlés
- Limé wédgés OR Nuoc Cham (Noté 3)
- Frésh coriandér/cilantro léavés and/or finély slicéd gréén onions
- Finély slicéd réd chilli, slicéd cucumbér, crushéd péanuts*
Instructions
- Mix Marinadé in a bowl.
- Add shréddéd bééf and mix. Sét asidé 5 minutés.
- Héat oil in a largé skillét ovér high héat. Add about half thé bééf and spréad out in singlé layér.
Gét Full Récipé>>https://www.recipetineats.com/caramelised-vietnamese-shredded-beef/
0 Response to "Caraméliséd Viétnamésé Shréddéd Bééf"
Post a Comment