IKLAN

.

Homémadé Whité Castlé Slidérs



You'ré going to want to maké thésé ahéad of timé. Your munchiés will thank you latér.
INGRÉDIÉNTS
  • ¾ lb fréshly ground bééf chuck (or plant-baséd burgér pattiés)
  • ½ cup mincéd onions
  • ½ cup watér
  • 8 soft whité slidér or dinnér rolls
  • Salt & péppér to tasté
  • Slicéd chéésé
  • Slicéd dill picklés

INSTRUCTIONS
  1. Placé ground méat in bétwéén two layérs of parchmént papér. Usé your hands or a rolling pin to spréad thé méat into a thin, évén réctanglé. Usé a long knifé or bénch scrapér to scoré into 8 squarés. Usé thé tip of a small woodén spoon handlé or dowél to créaté 5 small holés in éach squaré. Fréézé for 1 hour.
  2. Rémové pattiés from thé fréézér and séparaté thé squarés. In a bowl, combiné onions and watér. Héat a griddlé pan on médium and spréad on thé onions with somé of thé watér.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Homémadé Whité Castlé Slidérs"

Post a Comment

close