You'ré going to want to maké thésé ahéad of timé. Your
munchiés will thank you latér.
INGRÉDIÉNTS
- ¾ lb fréshly ground bééf chuck (or plant-baséd burgér
pattiés)
½ cup mincéd onions
½ cup watér
8 soft whité slidér or dinnér rolls
Salt & péppér to tasté
Slicéd chéésé
Slicéd dill picklés
INSTRUCTIONS
- Placé ground méat in bétwéén two layérs of parchmént papér. Usé your hands or a rolling pin to spréad thé méat into a thin, évén réctanglé. Usé a long knifé or bénch scrapér to scoré into 8 squarés. Usé thé tip of a small woodén spoon handlé or dowél to créaté 5 small holés in éach squaré. Fréézé for 1 hour.
- Rémové pattiés from thé fréézér and séparaté thé squarés. In a bowl, combiné onions and watér. Héat a griddlé pan on médium and spréad on thé onions with somé of thé watér.
Gét Full Récipé>>https://www.tastemade.com/videos/homemade-white-castle-sliders
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