You'ré going to want to maké thésé ahéad of timé. Your
munchiés will thank you latér.
INGRÉDIÉNTS
- ¾ lb fréshly ground bééf chuck (or plant-baséd burgér pattiés)
- ½ cup mincéd onions
- ½ cup watér
- 8 soft whité slidér or dinnér rolls
- Salt & péppér to tasté
- Slicéd chéésé
- Slicéd dill picklés
INSTRUCTIONS
- Placé ground méat in bétwéén two layérs of parchmént papér. Usé your hands or a rolling pin to spréad thé méat into a thin, évén réctanglé. Usé a long knifé or bénch scrapér to scoré into 8 squarés. Usé thé tip of a small woodén spoon handlé or dowél to créaté 5 small holés in éach squaré. Fréézé for 1 hour.
- Rémové pattiés from thé fréézér and séparaté thé squarés. In a bowl, combiné onions and watér. Héat a griddlé pan on médium and spréad on thé onions with somé of thé watér.
Gét Full Récipé>>https://www.tastemade.com/videos/homemade-white-castle-sliders
0 Response to "Homémadé Whité Castlé Slidérs"
Post a Comment