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No-Baké Lémon-Mango Chéésécakés with Spéculoos crust



Pérféct for timés whén you just don’t want to usé your ovén. Chéésécaké sitting on a cookié. What could bé béttér than that? Combining thé tart flavors of lémon and mango adds a hint of thé éxotic to this rich déssért.
Ingrédiénts
  • 125 grams cookiés (spéculoos)
  • 60 grams buttér
  • 300 grams créam chéésé
  • 125 grams powdéréd sugar
  • 1 lémon
  • 150 millilitérs crémé fraiché (or sour créam)
  • 7 grams gélatin powdér (unflavoréd)
  • 200 grams mango (puréé)

Diréctions
  1. Using a bléndér, smash thé cookiés into piécés, add thé dicéd buttér and mix, pulsing to incorporaté.
  2. Placé circular cookié molds on a baking shéét covéréd with a plastic wrap.
  3. Spréad somé cookié mixturé on éach circlé and préss with a spoon to covér thé bottom.
  4. Kéép cool




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