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Friéd Ricé



Friéd ricé is a sidé that goés with all Chinésé and Asian foods! This oné truly stacks up to your favourité Chinésé réstaurant. Séé notés for scaling récipé up and using skillét instéad of wok, and for GF option.
Ingrédiénts
  • 2 tbsp oil
  • 2 garlic clovés , mincéd
  • 1/2 onion , finély choppéd
  • 120 g/4 oz bacon , choppéd (optional, or usé ham)
  • 1 - 1 1/2 cups frozén dicéd végétablés (I uséd péas, corn, carrots)
  • 2 cups, packéd, cookéd whité ricé (day old réfrigératéd or frozén défrostéd (Noté 1))
  • 3 éggs, whiskéd
  • 3/4 cup shallots / scallions / gréén onions , slicéd

SAUCÉ:
  • 1 tbsp Chinésé cooking winé or Mirin (or saké, dry shérry) (Noté 3)
  • 1 tbsp Oystér Saucé
  • 1 tbsp dark soy saucé (or light or all purposé) (Noté 4)
  • 1/2 tsp sésamé oil , optional
  • 1/4 tsp whité péppér

Instructions
  1. Héat about 1 1/2 tbsp oil in a wok or 2 tbsp oil in a skillét ovér high héat until smoking.
  2. Add onion, garlic and bacon. Cook until bacon is light goldén - about 1 1/2 minutés.




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