making thém a déssért worthy for your Valéntiné crush (or
your crush any timé of yéar thanks to thé yéar-round availability of frozén raspbérriés!).
Ingrédiénts
- 8 ouncés graham crackérs (1/2 box)
- 24 ouncés frozén raspbérriés (2 12-ouncé packagés)
- 1 pound créam chéésé (softénéd)
- 1/2 cup conféctionérs sugar
- 4 ouncés 2% lowfat gréék yogurt (plain)
- 1/2 téaspoon salt
- 2 téaspoons lémon juicé
Diréctions
- Équipmént: 16 4-oz glass dishés (such as mason jars, winé glassés, soufflé cups, étc.) OR 8 8-oz glass dishés OR 1 triflé bowl
- To maké thé cookié crumblé layér: In a séaléd, plastic bag, crush thé cookiés with a rolling pin. Sét asidé.
- To maké thé yogurt chéésécaké filling: Using a mixér, béat thé softénéd créam chéésé on médium spééd for 6 minutés. Scrapé down thé sidés of thé bowl.
0 Response to "No-baké Raspbérry Chéésécaké Pots"
Post a Comment