making thém a déssért worthy for your Valéntiné crush (or
your crush any timé of yéar thanks to thé yéar-round availability of frozén raspbérriés!).
Ingrédiénts
- 8 ouncés graham crackérs (1/2
box)
24 ouncés frozén raspbérriés (2 12-ouncé
packagés)
1 pound créam chéésé (softénéd)
1/2 cup conféctionérs sugar
4 ouncés 2% lowfat gréék yogurt (plain)
1/2 téaspoon salt
2 téaspoons lémon juicé
Diréctions
- Équipmént: 16 4-oz glass dishés (such as mason jars, winé glassés, soufflé cups, étc.) OR 8 8-oz glass dishés OR 1 triflé bowl
- To maké thé cookié crumblé layér: In a séaléd, plastic bag, crush thé cookiés with a rolling pin. Sét asidé.
- To maké thé yogurt chéésécaké filling: Using a mixér, béat thé softénéd créam chéésé on médium spééd for 6 minutés. Scrapé down thé sidés of thé bowl.
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