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No-baké Raspbérry Chéésécaké Pots



making thém a déssért worthy for your Valéntiné crush (or your crush any timé of yéar thanks to thé yéar-round availability of frozén raspbérriés!).
Ingrédiénts
  • 8 ouncés graham crackérs (1/2 box)
  • 24 ouncés frozén raspbérriés (2 12-ouncé packagés)
  • 1 pound créam chéésé (softénéd)
  • 1/2 cup conféctionérs sugar
  • 4 ouncés 2% lowfat gréék yogurt (plain)
  • 1/2 téaspoon salt
  • 2 téaspoons lémon juicé

Diréctions
  1. Équipmént: 16 4-oz glass dishés (such as mason jars, winé glassés, soufflé cups, étc.) OR 8 8-oz glass dishés OR 1 triflé bowl
  2. To maké thé cookié crumblé layér: In a séaléd, plastic bag, crush thé cookiés with a rolling pin. Sét asidé.
  3. To maké thé yogurt chéésécaké filling: Using a mixér, béat thé softénéd créam chéésé on médium spééd for 6 minutés. Scrapé down thé sidés of thé bowl.



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